Proefschrift drukken

Uw proefschrift, ons plezier
Een proefschrift is als een visitekaartje. En dat moet perfect zijn. Gildeprint weet dat. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het drukken en printen van proefschriften en andere publicaties in boekvorm. Met veel plezier en passie gaan we te werk en willen we voor u de beste proefschriftdrukker van Nederland zijn.

Wij nemen uw werk volledig uit handen…
Inmiddels kennen we de vragen en valkuilen waarmee iedere promovendus te maken krijgt als geen ander. We spelen hier op in door u zoveel mogelijk uit handen te nemen en te begeleiden bij de opmaak en productie van uw proefschrift. Omdat wij beschikken over een eigen studio, drukkerij en binderij voeren wij de productie geheel in eigen beheer uit. Zo bent u verzekerd van een perfect, professioneel en snel eindresultaat, zonder stress.

…of helpen u bij het voorbereidingsprocesproefschriften-infoboek
Wilt u de opmaak van het binnenwerk en de omslag van uw proefschrift volledig door ons laten verzorgen? Dat kan. Regelt u de lay-out liever zelf? Dan raden we onze handleiding ‘Het drukken van proefschriften en wetenschappelijke publicaties’ aan. Hiermee wordt u door het hele voorbereidingsproces van uw proefschrift geleid. U kunt dit handzame boekwerk gratis bij ons aanvragen of we sturen deze per post toe. Klik hier om het boekwerk aan te vragen.  Ook kunt u uw bestanden die wij uiteindelijk gaan drukken door ons laten testen via test@gildeprint.nl.

infolr_3_lrInteresse?
Bij Gildeprint houden we van helderheid. Daarom begint elke samenwerking met een duidelijke offerte. Zo weet jij in een vroeg stadium waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

proefschriften-logos-01proefschriften-logos-02 proefschriften-logos-03

Recensies

Beste Peter,

Vrijdag was de verdediging van mijn proefschrift. Zowel over de inhoud als het uiterlijk van het boekje was de commissie erg onder de indruk, zo sterk dat het predikaat cum laude is toegekend. Ik wou dit graag even met jullie delen. Complimenten voor het uitstekende werk wat jullie doen! Beste groet, Bas Borsje

Hoi Peter,

Vanmorgen heb ik de proefschriften en toebehoren ontvangen. Het ziet er heel mooi uit, bedankt voor de service! Vriendelijke groet, Anna Muijzer 

Beste Peter (en collega's),

De boekjes vrijdag jl. ontvangen. Ziet er allemaal heel goed uit. Mijn complimenten voor de vlotte en accurate afhandeling. In eigen beheer uitgeven van zo’n boekje was voor mij een nieuwe onderneming en dat hebben jullie voor wat betreft jullie deel, het drukken, perfect begeleid. DANK daarvoor!!!!! Vriendelijke groet, Ruud Fontijn PS. Ook bedankt voor jullie cadeautje! 

Beste Nicole,

Zoals je begrijpt heeft het even geduurd voor ik het proefschrift zelf in handen had. Maar nu het zover is, ben ik heel gelukkig met het resultaat, het geheel ziet er bijzonder strak uit en ook het drukken zelf ben ik heel tevreden mee; kleuren zijn goed uitgekomen en het papier en lettergrootte vind ik erg mooi. Ik krijg dan ook heel leuke reacties. Hartelijk dank voor je uitstekende hulp met alles! Groet, Imke

FAQ

Moet het bestand dat ik aanlever ook de blanco pagina's bevatten?

Het beste is om uw document zo compleet mogelijk aan te leveren, dus ook de blanco pagina’s. Lukt het echter niet, dan kunnen wij ze voor u invoegen. Het is dan wel van belang, dat duidelijk vermeld wordt welke pagina’s blanco moeten zijn.

Is het mogelijk om hoofdstukken afzonderlijk aan te leveren?

Dit is geen probleem. Let dan vooral op de naamgeving van de hoofdstukken zodat de volgorde van de hoofdstukken voor ons makkelijk te achterhalen is. Let er tevens op dat de hoofdstukpagina’s op een rechterpagina beginnen.

Is het aan te raden om voor het definitieve bestand een aantal pagina's aan te leveren zodat deze door jullie getest kunnen worden?

Het is zeker aan te raden om een achttal pagina’s op te sturen voordat u het gehele document opstuurt. Wij zullen dan de pagina’s controleren en u onze bevindingen e-mailen. Stuur dan vooral pagina’s met grafieken, tabellen en foto’s, zodat we ook naar de resolutie van de afbeeldingen kunnen kijken. Uw testbestand kunt u sturen naar: test@gildeprint.nl.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82669216 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.