Proefschrift drukken

Een proefschrift, het perfecte visitekaartje

Een proefschrift is als een visitekaartje. En dat moet perfect zijn. Gildeprint weet dat. We hebben ruim 38 jaar ervaring in proefschriften drukken en printen van andere publicaties in boekvorm.

We streven ernaar de meest kwalitatieve en persoonlijke proefschriftdrukker van Nederland te zijn. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als je een proefschrift in handen hebt, waar jij trots op bent!

Doorlooptijd proces van het drukken van een proefschrift

Laat je inspireren

Hieronder laten we je met trots voorbeelden zien van proefschriften die wij gemaakt hebben.

Just add positivityEarly recognition of axial spondyloarthritisLarynx and Hypopharynx CancerThe PhD Survival GuideMelissa Kool - Quality of life in breast cancer survivorscarina van boven - maxillary overdentures on dental implantsproefschrift Marjet BraamskampProefschrift Elise ZuiderveldFetal and Neonatal Alloimmune Thrombocytopeniaproefschrift María IbáñezProefschrift Grip on CPIPThe hidden side of cities

FAQ

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Weet jij al voor welke papiersoort je kiest? De keuze die je maakt moet aansluiten op de inhoud van je proefschrift. Zo lenen specifieke papiersoorten zich beter voor drukwerk met afbeeldingen. Belangrijk dus om je hier goed in te verdiepen.

Hoe lever ik mijn proefschrift aan?

Het is zover: jouw proefschrift is klaar om gedrukt te worden. Voor een soepel proces is het belangrijk dat je bestanden voldoen aan een aantal specificaties. We hebben deze voor je verzameld in een informatieboekje.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten voor het drukken van je proefschrift?

Vul dan het offerteformulier in.
Wij sturen je zo snel mogelijk een – vrijblijvende – offerte.

Offerte aanvragen