Een proefschrift, het perfecte visitekaartje

Een proefschrift is als een visitekaartje. En dat moet perfect zijn. Gildeprint weet dat. We hebben ruim 38 jaar ervaring in het drukken en printen van proefschriften en andere publicaties in boekvorm.

We streven ernaar de meest kwalitatieve en persoonlijke proefschriftdrukker van Nederland te zijn. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als je een proefschrift in handen hebt, waar jij trots op bent!

Laat je inspireren

Hieronder laten we je met trots voorbeelden zien van proefschriften die wij gemaakt hebben.

Early recognition of axial spondyloarthritisJust add positivityProefschrift Elise ZuiderveldThe hidden side of citiesA novel perspective in total knee arthroplastyproefschrift Marjet Braamskampcarina van boven - maxillary overdentures on dental implantsMelissa Kool - Quality of life in breast cancer survivorsProefschrift Grip on CPIPproefschrift María Ibáñez

Het productieproces stap voor stap

Het drukken van je proefschrift is geen alledaagse bezigheid.
Daarom leggen we je hieronder uit hoe je
tot een gedrukt proefschrift komt.

Let op: de tijdsplanning geeft een indicatie. Feestdagen en overige vrije dagen kunnen invloed hebben op de planning.

Aanleveren open bestanden

- Je geeft akkoord op de offerte; - Wij vragen je de open bestanden aan te leveren via e-mail; - Het opmaken van je proefschrift duurt maximaal 3 weken.
layout proefschrift

Aanleveren PDF bestanden

- Wij vragen je de PDF-bestanden aan te leveren. Indien wij de opmaak verzorgen hebben we jouw PDF-bestanden natuurlijk al; - Wij gaan de PDF-bestanden controleren; - Eventuele aanpassingen ga je zelf doorvoeren, of je schakelt ons hiervoor in; - Maken van de definitieve PDF-bestanden. (wij kunnen op afstand ondersteunen); - 2 dagen na het opsturen van de PDF-bestanden sturen wij je een printproef op.
Bronvermelding in je proefschrift: APA-, Chicago- en Harvardstijl

Akkoord printproef

- Na het ontvangen van de printproef laat je ons zo snel mogelijk weten of je akkoord gaat; - Mocht je nog aanpassingen hebben op de bestanden, dan stuur je ons een nieuw PDF bestand. - Als bovenstaande akkoord is, gaan we je proefschrift drukken! Als we tenminste genoeg inkt hebben ; )
drukwerk proefschrift

Je proefschrift wordt gedrukt!

We gaan voor je aan het werk! - 6 werkdagen na het akkoord sturen wij de gedrukte exemplaren naar je toe; - We gebruiken een extern transport bedrijf dat een track en trace code aanlevert.
leveren proefschrift

Je bent klaar om te promoveren!

Yes! Je proefschrift is klaar! - Na al deze jaren hard werken, heb jij nu jouw proefschrift in handen; - Een proefschrift om trots op te zijn!
verdediging proefschrift

Deze planningsmodule geeft je
een idee van de planning.

– Vul hieronder je promotiedatum in
– Wil je de opmaak door Gildeprint laten doen?

Tips & Tricks

Een proefschrift maken doe je niet iedere dag. Wij wel ; )
Gildeprint heeft meer dan 38 jaar aan kennis en ervaring in huis.
Graag delen we dit met jou. In onderstaande blogs delen wij onze tips & tricks.

In 4 stappen je onderzoeksplan schrijven

In 4 stappen je onderzoeksplan schrijven

Promoveren is een enerverend proces waar veel meer bij komt kijken dan alleen het uitvoeren van je onderzoek. Je promotieonderzoek staat nooit op zichzelf en is altijd afhankelijk van allerlei omstandigheden. Daarnaast wordt je geacht colleges te geven, cursussen te volgen en mee te werken aan onderzoeken van collega’s. Na drie jaar onderzoek heb je […]

Bronvermelding in je proefschrift: APA-, Chicago- en Harvardstijl

Je referentielijst opstellen: APA-, Chicago- en Harvardstijl

Een goede referentielijst maken voor je proefschrift is monnikenwerk waarbij iedere punt en komma op de juiste plek moet staan. Hieronder een aantal tips voor het opstellen van een volledige en correcte referentielijst. Met een Citation Manager je bronvermelding maken Citation Managers zijn softwareprogramma’s om citatie-informatie en aantekeningen te verwerken. Hierin kun je alle door […]

FAQ

Waar vind ik jullie downloads?

Alles wat jij nodig hebt voor de opmaak van je boekwerk hebben wij voor je verzameld. Via onderstaande button kun je alles downloaden.   Wij raden je aan om ons informatie boek ‘Het drukken van proefschriften en wetenschappelijke publicaties’ aan te vragen. Hiermee word je door het hele voorbereidingsproces geleid. Je kunt het boekwerk gratis […]

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Weet jij al voor welke papiersoort je kiest? De keuze die je maakt moet aansluiten op de inhoud van je proefschrift. Zo lenen specifieke papiersoorten zich beter voor drukwerk met afbeeldingen. Belangrijk dus om je hier goed in te verdiepen.

Hoe lever ik mijn proefschrift aan?

Het is zover: jouw proefschrift is klaar om gedrukt te worden. Voor een soepel proces is het belangrijk dat je bestanden voldoen aan een aantal specificaties. We hebben deze voor je verzameld in een informatieboekje.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten voor het drukken van je proefschrift?

Vul dan het offerteformulier in.
Wij sturen je binnen 2 werkdagen een – vrijblijvende – offerte.

Offerte aanvragen