Een proefschrift, het perfecte visitekaartje

Een proefschrift is als een visitekaartje. En dat moet perfect zijn. Gildeprint weet dat. We hebben ruim 38 jaar ervaring in het drukken en printen van proefschriften en andere publicaties in boekvorm.

We streven ernaar de meest kwalitatieve en persoonlijke proefschriftdrukker van Nederland te zijn. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als je een proefschrift in handen hebt, waar jij trots op bent!

Laat je inspireren

Hieronder laten we je met trots voorbeelden zien van proefschriften die wij gemaakt hebben.

A novel perspective in total knee arthroplastyProefschrift Grip on CPIPThe hidden side of citiesProefschrift Elise ZuiderveldEarly recognition of axial spondyloarthritisproefschrift María IbáñezJust add positivityproefschrift Marjet Braamskampcarina van boven - maxillary overdentures on dental implantsMelissa Kool - Quality of life in breast cancer survivors

Het productieproces stap voor stap

Het drukken van je proefschrift is geen alledaagse bezigheid.
Daarom leggen we je hieronder uit hoe je in vijf stappen
tot een gedrukt proefschrift komt.

Let op: de tijdsplanning geeft een indicatie. Feestdagen en overige vrije dagen kunnen invloed hebben op de planning.

Aanleveren open bestanden

Zodra je akkoord geeft op de offerte, en je besluit dat wij de opmaak voor het binnenwerk van jouw proefschrift gaan verzorgen. Dan vragen we je jouw open bestanden aan te leveren. Het opmaken van het binnenwerk neemt maximaal 3 weken in beslag. Verzorg je het binnenwerk zelf? Reserveer hier dan ook tijd voor in je planning.
layout proefschrift

Aanleveren PDF bestanden

Nadat het binnenwerk is opgemaakt zetten wij deze om in een drukklaar PDF bestand. Verzorg je de opmaak zelf? Zorg dan dat je bestanden worden aangeleverd in een PDF bestand. Na de controle van het testbestand kan het zijn dat wij adviseren om een aantal zaken aan te passen. Zijn de aanpassingen doorgevoerd, dan maak je een definitieve drukklare PDF. Zo nodig kunnen we je daar op afstand bij ondersteunen. 2 dagen na het opsturen van jouw bestanden sturen wij je een printproef op. Zo kun je alvast zien hoe het eruit gaat zien.
aanleveren bestanden

Akkoord printproef

We gaan er in onze planning vanuit dat je ons binnen 3 dagen laat weten of je akkoord gaat met de printproef. Dit is het laatste moment dat je op- en/of aanmerkingen kunt doorgeven. Zodra jij akkoord gaat, gaan wij je proefschrift drukken. Als we tenminste genoeg inkt hebben ;)
drukwerk proefschrift

Je proefschrift is klaar!

Eindelijk! Je proefschrift is klaar! Wij sturen de gedrukte exemplaren naar je toe. We gebruiken hier een extern transport bedrijf voor. Zij leveren een track en trace code aan, zodat je jouw verzending kunt volgen. Woon je in de buurt van Enschede? Dan mag je jouw proefschrift komen ophalen.
leveren proefschrift

Je bent klaar om te promoveren!

Na al deze jaren hard werken heb je nu jouw proefschrift in handen! Een boekwerk dat écht van jou is - Een proefschrift om trots op te zijn -
verdediging proefschrift

Vul hieronder je promotiedatum in
en bekijk meteen de planning

Wilt u de opmaak door Gildeprint laten uitvoeren?

Tips & Tricks

Een proefschrift maken doe je niet iedere dag. Wij wel ; )
Gildeprint heeft meer dan 38 jaar aan kennis en ervaring in huis.
Graag delen we dit met jou. In onderstaande blogs delen wij onze tips & tricks.

proefschrift opmaken

De opmaak van je proefschrift: waar moet je beginnen?

Je proefschrift is goedgekeurd en de promotieplechtigheid is ingepland. Nu is het een kwestie van afronden. Je proefschrift opmaken, uitnodigingen versturen, een goede outfit uitzoeken… Het is nogal een omslag na drie jaar ieder woord op een weegschaaltje leggen. In dit artikel vind je tips voor de opmaak van je proefschrift.

Je proefschrift drukken: waar moet je rekening mee houden

Na minstens vier jaar onderzoek is het zo ver: je proefschrift is eindelijk klaar. Nu is het tijd om het proefschrift te drukken. Wij adviseren je bij het kiezen van het papier en de druk- en bindmethode. In dit artikel vind je meer informatie. Je eigen proefschrift uitgeven is immers niet iets wat je dagelijks doet!

FAQ

Welke papiersoort moet ik kiezen?

Weet jij al voor welke papiersoort je kiest? De keuze die je maakt moet aansluiten op de inhoud van je proefschrift. Zo lenen specifieke papiersoorten zich beter voor drukwerk met afbeeldingen. Belangrijk dus om je hier goed in te verdiepen.

Hoe lever ik mijn proefschrift aan?

Het is zover: jouw proefschrift is klaar om gedrukt te worden. Voor een soepel proces is het belangrijk dat je bestanden voldoen aan een aantal specificaties. We hebben deze voor je verzameld in een informatieboekje.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten voor het drukken van je proefschrift?

Vul dan het offerteformulier in.
Wij sturen je binnen 2 werkdagen een – vrijblijvende – offerte.

Offerte aanvragen