Proefschrift opmaken

voor een onuitwisbare indruk!

Het is zover! Na jarenlang werken ben je klaar met het schrijven van je thesis. Nu ben je toe aan het realiseren van een mooi boekwerk. Een belangrijke stap want het resultaat bepaalt uiteindelijk de eerste én tweede indruk van je boek.

Of je nu zelf met de opmaak bezig gaat of dit wilt uitbesteden, Gildeprint helpt je graag! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte aan.

Hulp bij de opmaak

Een proefschrift opmaken is een omvangrijke klus. Maar wij helpen je graag! Dat kan op meerdere manieren.

1. Zelf je proefschrift opmaken. Hou dan rekening met een aantal aanleverspecificaties en marges. Kom je ergens niet uit? Bel ons dan gerust om een aantal samen door te spreken.

2. Gildeprint gaat voor je aan de slag. Weet je wat je wilt, maar wil je niet zelf aan de slag? Geen probleem! Lever ons jouw bestanden en een afbeelding voor de cover aan en jij hebt er geen omkijken meer naar. Wij maken er, in overleg met jou, een mooi geheel van.

3. We starten een vormgevingstraject op. Heb je een bijzondere wens? Of een speciaal idee in gedachten? In dit geval koppelen we je aan een van onze ervaren vormgevers die op basis van jouw wensen een aantal voorstellen maakt.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Wat anderen zeggen

Een proefschrift om trots op te zijn. Dat is ons motto én ons streven. Deze tevredenheid zien we terug in feedback van onze opdrachtgevers. Hieronder lees je feedback van onze opdrachtgevers.

‘Top kwaliteit zoals verwacht. Ook fijn geholpen met de opmaak. Echt een aanrader om je proefschrift te laten drukken.’ -Wilma van Harden

‘Heldere communicatie en een geweldig product. Ondanks mijn onwetendheid qua bestanden hebben ze mij door het gehele proces goed geholpen. Meerdere contactpersonen met ieder zijn eigen kwaliteiten. Overall een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.‘ – Mike Wevers

‘Heb 500 boekjes besteld bij Gildeprint en ook de lay-out van het binnenwerk hier laten doen. De kwaliteit van het print- en bindwerk is echt erg mooi, de kleuren komen nog beter uit dan op het scherm.’ – Marije Petersen

‘Ik heb vorige week mijn proefschriften ontvangen en wat zien ze er mooi uit. De mensen van Gildeprint hebben me zo goed en vriendelijk geholpen. Dit is echt het adres waar je moet zijn voor het drukken en lay-outen van je proefschrift.’ – Evie de Vries

Rugdikte berekenen

Voor de opmaak van je proefschrift moet je de rugdikte berekenen. Dit is de breedte van de rug van het omslag. Door het invoeren van het aantal pagina’s, de papiersoort en bindwijze bereken je eenvoudig de rugdikte.

 

Informatieboek

Alle informatie over het drukken van je proefschrift nog eens nalezen? Vraag dan ons complete informatieboek aan waarin we je informatie geven over:

  • De opmaak van je proefschrift;
  • Het aanleveren van je proefschrift;
  • Print en bindmethodes;
  • Papiersoorten;
  • En nog veel meer onmisbare informatie!
Informatieboekje aanvragen

 

Laat je inspireren

Hieronder laten we je met trots voorbeelden zien van proefschriften die wij gemaakt hebben.

Melissa Kool - Quality of life in breast cancer survivorsEarly recognition of axial spondyloarthritiscarina van boven - maxillary overdentures on dental implantsThe hidden side of citiesJust add positivityThe PhD Survival GuideProefschrift Grip on CPIPLarynx and Hypopharynx CancerFetal and Neonatal Alloimmune Thrombocytopeniaproefschrift María IbáñezProefschrift Elise Zuiderveldproefschrift Marjet Braamskamp

Offerte aanvragen

Wil je dat we je helpen bij de opmaak van je proefschrift? In ons offerteformulier geef je eenvoudig aan of je hulp wilt hebben bij de opmaak van je binnenwerk en/of omslag. Samen gaan we een proefschrift opmaken om trots op te zijn!

Wij sturen je binnen 2 werkdagen een – vrijblijvende – offerte.

Offerte aanvragen