Overig drukwerk

Wij verzorgen met veel plezier, naast proefschriften, ook overig drukwerk. Denk hierbij aan lesmateriaal, een magazine of een almanak voor jouw vereniging. Geheel gepersonaliseerd zoals jij dit graag voor je ziet.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij inspelen op jouw wensen en behoeften.
We denken graag met je mee, als zijnde een sparringspartner of als jouw persoonlijk specialist.

Laat je inspireren

Hieronder laten we je met trots voorbeelden van overig drukwerk zien.

In het Oneindelicke - W.S.V. Simon StevinT-Licht magazineconceptueel - Journal of study association conceptlustrumbundel vereniging van gereformeerde studenten in twenteRetro Almanak - ABO onderwijscommissiestodt - toekomsttechniekalmanak de heeren van burbpraktijkboek ckvBlink business magazineAlmanak Marie CurieMagazine Kick In 2018Magazine Maccazinecomputer essentials- basisbegrippen van de ICTNatural Resource - Mijnbouwkundige vereenigingpraktijkboek ckv onderzoekBijbelstudieboek voor kidsPixels make the picturepraktijkboek ckv films en series

Lesmateriaal drukken

Voor het drukken van lesmateriaal is het belangrijk na te denken over hoe het in de praktijk gebruikt gaat worden: moet het tegen een stootje kunnen? Hoe lang wordt het gebruikt? Moet erin geschreven kunnen worden? Verandert de inhoud snel? Wil je het personaliseren?

We helpen je graag antwoord te vinden op deze vragen en vervolgens de juiste keuzes te maken qua vorm en afwerking. Vraag direct, vrijblijvend, een offerte aan via onderstaand formulier.

Ben je van plan om regelmatig een ‘kleine hoeveelheid’ drukwerk te bestellen? Wil je dit drukwerk personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van een opdrachtgever of de naam van de cursist? In dat geval kan het interessant zijn om gebruik te maken van de Gildeprint Portal. Daarin bewaar jij de drukwerkbestanden met open velden die je in het portaal snel en simpel kunt bewerken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende demo.

Offerte aanvragen Meer inspiratie

Gildeprint

Gildeprint

Magazines drukken

Het drukwerk van je magazine heeft een grote invloed op de uitstraling. Door de juiste keuzes te maken – in papier, typografie, formaat, bindwijze en veredeling – kun je de aantrekkelijkheid én leesbaarheid enorm vergroten en maak je het drukwerk onderdeel van het ontwerp en concept. Bij Gildeprint denken we hierin graag met je mee. We laten je graag zien wat er mogelijk is en wat het beste aansluit op jouw magazine én budget. Bel ons gerust voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen Meer inspiratie

Almanak drukken

Het maken van een almanak is een omvangrijke klus! Juist daarom is het belangrijk dat het – gedrukte – eindresultaat overeenkomt met de verwachtingen. Bij Gildeprint zijn we gespecialiseerd in het maken van drukwerk in boekvorm. We willen je dan ook graag helpen om een almanak te maken waar je trots op bent.

Kies je ervoor om de vormgeving door Gildeprint te laten verzorgen, dan gaan wij – zodra je akkoord bent met de offerte – aan de slag met je aangeleverde ideeën en materiaal. We maken daarbij een concept opmaak van je almanak, die we als PDF én in print naar je toesturen. We vragen je daarbij binnen 5 werkdagen feedback te geven.

Eenmaal akkoord, beginnen wij het drukwerkproces. Is je almanak gedrukt en ingebonden, dan sturen we deze naar je toe. Bel ons gerust voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen Meer inspiratie

Gildeprint

Boek drukken

Boek drukken

Naast proefschriften, almanakken, magazines en lesmateriaal drukken wij ook boeken. Dit doen wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We drukken in grote én in kleine oplages, met als uitgangspunt: uitstekende kwaliteit!
Wanneer je een boek laat drukken, moet je een aantal keuzes maken, namelijk: de bindwijze, het papiersoort en een hard- of softcover boek. Wij geven je hier graag advies in!

FAQ

Printen jullie ook on demand?

Jazeker. Wij snappen dat je wilt voorkomen dat je onhandige grote of kostbare voorraden drukwerk moet bewaren. En bovendien weet je dat je dankzij onze snelle levering zeker nooit zonder komt te zitten.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten voor het drukwerk?

Vul dan het offerteformulier in.
Wij sturen je binnen 2 werkdagen een – vrijblijvende – offerte.

Offerte aanvragen