proefschriften5 proefschriften4 proefschriften3 proefschriften2 proefschriften1

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk: persoonlijk, snel en voordelig
Uw vakantiefoto’s staan waarschijnlijk allemaal op uw computer en worden digitaal bewerkt of in een enkel geval print u er een aantal. Handig, want dit gaat snel en uw foto’s kunnen voortdurend worden aangepast. Deze voordelen gelden ook voor het digitale drukken.

Kleine oplages, grote voordelen
Digitaal drukken is vooral interessant voor kleine en/of snel veranderende oplages. Bijvoorbeeld een mailing, poster of tijdelijke brochure. Digitaal drukken biedt veel mogelijkheden. Mailingen of kaarten kunt u personaliseren en u kunt snel een aanpassing doorvoeren. Ook zijn de opstartkosten voor digitaal drukwerk lager dan voor offset drukken. Daardoor is digitaal drukken al interessant vanaf één exemplaar. En de kwaliteit? Die is inmiddels bijna net zo goed als die van offset drukken. Digitaal drukken is anders dan printen. De resolutie is veel hoger en dus de druk (prints) veel scherper. Gildeprint is ook uw digitale drukker.

infolr_3_lrInteresse?
Bij Gildeprint houden we van helderheid. Daarom begint elke samenwerking met een duidelijke offerte. Zo weet jij in een vroeg stadium waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

FAQ

Hoe moet ik de bestanden aanleveren voor het produceren van gepersonaliseerd drukwerk?

Graag ontvangen wij van u en tabgescheiden Excel bestand met daarin de adresgegevens van de ontvangers.

Is de kwaliteit van digitaal drukwerk te vergelijken met offset drukwerk?

Het digitale drukwerk van Gildeprint is van een uitstekende kwaliteit. Omdat wij met high-end machines werken is het verschil tot het minimale gereduceerd.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82669216 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.