Dissertatie drukken

Dissertatie of proefschrift?dissertatie-softcover
Een dissertatie is hetzelfde als een proefschrift. Maar hoe je het ook noemt, het moet perfect zijn. Wij weten dat. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het drukken en printen van dissertaties. En we streven ernaar de beste dissertatiedrukker van Nederland te zijn. Waarom? Omdat we er nog altijd plezier in hebben.

Het gehele productieproces in eigen huis
Inmiddels kennen we de vragen en valkuilen waarmee iedere promovendus te maken krijgt als geen ander. Met onze ruime ervaring kunnen wij u dus prima begeleiden bij de opmaak en productie van uw dissertatie. De hele productie verloopt snel en efficiënt, doordat we deze geheel in eigen beheer uitvoeren. Gildeprint beschikt over een eigen studio, een drukkerij en een binderij. Alles in eigen huis dus. U kunt zich vast voorstellen dat dit de productie van uw dissertatie ten goede komt. Snellere doorlooptijden, continue kwaliteitscontrole, korte interne lijnen, allemaal voordelen.

infolr_3_lrInteresse?
Bij Gildeprint houden we van helderheid. Daarom begint elke samenwerking met een duidelijke offerte. Zo weet jij in een vroeg stadium waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82669216 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.