Evenementen

Heeft u vragen over het drukproces of de lay-out van uw proefschrift? Wij helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen, zoals workshops op locatie en online webinars.
Op deze pagina zie je een overzicht van onze evenementen.

proefschriften-header handels-headerboeken-header

WEBINARS
15 december 2017 – 12.00 – 13.00
Webinar Printing Thesis

Klik op de links voor meer informatie en voor het registreren.

Indesign
In dit webinar geven we een instructie over het gebruik van Indesign bij het zelf opmaken van een proefschrift.

Proefschrift drukken
In dit webinar geven we informatie over productiemethodes, de lay-out (zowel binnenwerk als cover), het aanleveren van bestanden, we geven inzicht in het proces (waaronder in tijd) en delen tips waar u rekening mee kunt houden.

WORKSHOPS

We geven regelmatig workshops op Universiteiten in Nederland. Wil je weten wanneer wij op jouw universiteit zijn? Stuur ons een e-mail.

Workshop Promovendi
Tijdens deze workshop geven we informatie over productiemethodes, de lay-out (zowel binnenwerk als cover), het aanleveren van bestanden, we geven inzicht in het proces (waaronder in tijd) en delen tips waar u rekening mee kunt houden.

Indesign
Tijdens deze workshop geven we een instructie over het gebruik van Indesign bij het zelf opmaken van een proefschrift.

 

 

AFSPREKEN OP LOCATIE

Ruben Baartman, is het hele jaar op verschillende locaties aanwezig om advies te geven aan promovendi.
Heb jij bijvoorbeeld een vraag over de productie van je proefschrift of wil je graag advies? Mail of bel Ruben voor een afspraak, ook als je liever op een andere dag ergens in het land wil afspreken kan dat.

 

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82669216 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.