Drukwerk

Uw drukwerk, onze zorg
Van briefpapier tot visitekaartjes en enveloppen. Van memoblocs tot bureauleggers. Van nieuwsbrieven tot brochures. En van jaarboeken tot jubileumboeken of zelfs uw hele huisstijl. Soms met spoed en zonder offerte, de andere keer minder snel, maar juist heel speciaal. Gildeprint verzorgt met veel plezier al uw handelsdrukwerk. En dat doen we op de meest klantvriendelijke manier.

We drukken wat u nodig heeft…drukwerk-visitekaartjes
Want hoe gaan die dingen? U bestelt allerlei drukwerk voor uw bedrijf: brochures, briefpapier, mappen, visitekaartjes. Prachtig, maar alleen zinvol als er ook echt wat mee gebeurt. Daarom gaat Gildeprint verder dan alleen maar inkt op papier aanbrengen. We werken niet alleen als uitvoerder, maar ook als adviseur. We voeren bijvoorbeeld een Drukwerk Optimalisatie Scan (DOS) uit. Een drukwerkservice waarmee wij helder maken wat u nodig heeft, in welke hoeveelheden en wanneer. Heel eenvoudig en heel voordelig. Zo heeft u nooit te weinig of te veel. Maar precies wat u wilt. En daarmee gaan we net een stapje verder dan andere bedrijven.

drukwerk-map… en u komt niet zonder voorraad te zitten
U wilt natuurlijk niet ineens zonder brochures of briefpapier zitten. Maar u zit er ook niet op te wachten voortdurend uw voorraden te moeten checken. Wij hebben de oplossing: ons eigen ‘Drukwerk Volg Systeem’ (DVS). Hiermee zien wij hoeveel drukwerk u nog heeft en op welke momenten er hoeveel besteld moet worden. We streven daarbij naar zo min mogelijk bestelmomenten; bij voorkeur slechts één per jaar. En zit u toch een keer onverwachts zonder voorraad? Dan garanderen wij een levering van de eerste 100 vellen van uw drukwerk binnen 24 uur tegen marktconforme prijzen.

infolr_3_lrInteresse?
Bij Gildeprint houden we van helderheid. Daarom begint elke samenwerking met een duidelijke offerte. Zo weet jij in een vroeg stadium waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

FAQ

Is er minimum of een maximum oplage?

Nee, bij Gildeprint is er geen minimum of maximum aantal om te bestellen.

Wij hebben zelf weinig opslagruimte. Kan Gildeprint een voorraad voor ons bijhouden?

‘Warehousing’ is inderdaad onderdeel van het dienstenpakket van Gildeprint. Daarbij heeft u naar behoefte op afroep de beschikking over het drukwerk dat Gildeprint voor u op voorraad houdt. Dit kan uiteraard ook volledig online binnen uw eigen portal.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82669216 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.