boeken-01boeken-02boeken-03boeken-04boeken-05

Boek drukken

Uw boek, onze expertise
Of u nu uw eerste boek wilt laten drukken of uw tiende. Elk boek dat van onze eigen pers rolt, bezorgt u waarschijnlijk veel opwinding en een enorm geluksgevoel. Maandenlang, misschien zelfs jarenlang heeft u aan uw boek gewerkt en eindelijk is hij helemaal af. Gildeprint weet hoe belangrijk uw boek voor u is en begeleidt u graag in het drukproces en gaat samen met u op zoek naar de beste manier om uw boek zo goed en voordelig mogelijk te produceren. Ook voor het laten drukken of printen van boeken in een kleine oplage kunt u uiteraard bij ons terecht.
Wil je zelf een boek schrijven en gebruiken maken van een handig stappenplan, of meer weten rondom het proces van een persoonlijk boek drukken en uitgeven, kijk dan ook eens op www.boekengilde.nl


We zoeken met u naar het beste eindproduct…boeken-eindproduct
‘Waar wilt u uw boek voor inzetten?’
Dat is een van de eerste vragen die we u stellen. Want we willen u niet zomaar wat papier en inkt verkopen, we willen dat u het boek krijgt dat het best bij uw wensen en eisen past. Samen met u kijken we welke grootte het meest geschikt is, of de kaft hard of zacht moet worden en welke papiersoort het beste past. We nemen u zoveel mogelijk uit handen, terwijl u toch betrokken blijft bij het proces. De hele productie verloopt flexibel, snel en efficiënt, doordat we deze geheel in eigen beheer uitvoeren. Zo bent u verzekerd van een perfect, professioneel en snel eindresultaat, zonder stress.

…of helpen u bij het voorbereidingsproces
Wilt u de vormgeving van het binnenwerk en de omslag volledig door ons laten verzorgen? Dat kan. Regelt u de vormgeving liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. We hebben jarenlange ervaring met het drukken, printen en vormgeven van boeken.

infolr_3_lrInteresse?
Bij Gildeprint houden we van helderheid. Daarom begint elke samenwerking met een duidelijke offerte. Zo weet jij in een vroeg stadium waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

FAQ

Kan Gildeprint mijn boek uitgeven?

Gildeprint is geen uitgeverij. Wel kunnen wij via BoekenGilde uw boek uitgeven en drukken. Tevens kunnen wij u voorzien van een ISB-nummer.

Wat zijn de bindmogelijkheden bij Gildeprint?

Er zijn verschillende manieren om uw boek of andere uitgave te binden. De meest gebruikte zijn PUR-gelijmd en Genaaid Gebrocheerd. Beide methodes worden in eigen huis toegepast.

Wat is bij Gildeprint de levertijd voor het produceren van een boek?

Dat is uiteraard afhankelijk van uw wensen maar de gemiddelde levertijd is 2 a 3 weken.

Wat kan BoekenGilde voor mij betekenen?

BoekenGilde is onderdeel van Gildeprint en heeft zich helemaal gericht op het drukken van boeken, maar ook op alles wat erbij komt kijken voordat een boek gedrukt wordt. BoekenGilde kan u van A tot Z helpen bij de productie van uw boek. Vormgeven, redigeren, drukken, uitgeven en distribueren. Het is allemaal geen probleem bij BoekenGilde. Kijk op onze website: www.boekengilde.nl

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82669216 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.